its gonna bee a good year

Idag blev sista hästen färdigklippt. Dajmen är nu friserad inför start nu är det bara lurvtussarna till ponnyer kvar! Deras päls åker under veckan. Jolex och Kolle gick en motionstur ihop och Jolex känns lysande nu är det bara att ladda mot barfotasäsongen. Bror och Alex joggade en tur i skogen det blir banjobb för Alex på torsdag! Hästarna verkar ha tagit starterna på ett bra sätt. Ska även köra ett banjobb med Barbie Komp på torsdag en häst jag ska köra i lopp på måndag insåg jag när listorna kom trodde jag bara skulle köra ett jobb och värma den men det blir kul! Just nu ringer och mailar det folk från alla håll och erbjuder mig hästar synd att stallet är fullt finns en del intressanta att välja på. Proffskursen nästa kanske?

Kommentarer
Postat av: ANGELICA.BLOGG.SE ♥

Hej fina du! Nu är dagens blogg utsedd och det finns en ny omgång + vinnaren här: http://angelica.blogg.se/2012/january/dagens-blogg-6.htmlFör att öka din chans kan du lägga till mig på bloglovin och berätta vilket nummer du blev!

2012-01-04 @ 22:05:35
URL: http://angelica.blogg.se/
Postat av: EMMAS!- alltid tävlingar

hej! :D

du tävlade om Slippers från Ziperall i min blogg. du hittar vinnaren i slutet av det här inlägget:http://eemma.se/2012/january/inte-tidork-just-nu-vinnaren-av-slippers.html#comment

2012-01-05 @ 22:26:13
URL: http://eemma.se

    Kommentera gärna hos mig..
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0