bloggtävling

 

Är med och tävlar om dessa ursöta hästar på Isbitarnas blogg.Out of order

Återkommer när jag blivit frisk och orkar blogga!Gavin DeGraw

Fick ett infall i lördags att jag skulle på Gavin Degraw ni vet han som gör ledmotivet i One tree Hill? Och konserten var redan den 1 feb! Så nu är jag och Matias i Stockholm på konsert!! Coolt!! Seee Ya
Körig tisdag

Hade som tur va fått låna Natalies mammas bil loove it :) ut i stallet tidigt imorse och fixade hästarna och selade första turen innan pappa kom ut. Körde Jolex, Lillen, Alex, Luring, Dajm och Trollet en vända runt Sörbo. Sedan var det bara att slänga sig i bilen och åka upp till Rättvik. Möte 11.30 i stallet kom väl dit 11.45... Lektion 12.15 ja det gick ju som det gick... Nästa möte kl 13.00 var bara 30 min sen dit. Info möte 15.40 då var jag faktiskt i tid. Möte ända till 18.00 då jag åkte hem. Hämtade ut lite glass och åkte sedan och fixade Jobie borta i stallet.


Kaosmåndag

Fick skjuts av anita upp till bussgaraget och eftersom jag var i så god tid för en gångs skull ringde jag anna och sa att jag kunde köra ut NBNA till travet. Men när jag vred om nyckeln i bussen hände ingenting...den var helt död. Så jag fick ringa micke så han fick gå in på datorn och boka en buss åt mig istället eftersom mi iphone hade för smal skärm för fronter. När jag precis skulle köra iväg ringde Elisabeth och frågade om jag var på väg till klassrådet vilket jag inte var... släppte in de eleverna och körde iväg de andra till travet sedan tillbaka och ha klassråd.

Jobbade lite och hämtade ut lite glass innan det var dags att hämta lunchen och åka till travet. Då kom jag på att jag missat att äta frukost hur glömde jag det? Hämtade upp ettorna och hade körlektion i skogen med storhästarna. Dock blev det lite offroad men vi hittade hem tillslut!
Tåget hem igen på kvällen för att köra lite på tisdag!


Bilder

Fick lite fina bilder från Hans Erik Uhlin

http://www.ulleriks.se/
http://wwww.nordisktkallblod.se/

Min Lilla Blågul


Min Lilla Luring

Tusen Tack för bilderna!
RSS 2.0