Wångenelevius Maximus

Var bara tvungen att dela denna från min gamla elev Thereses blogg.

Wångenelevius Maximus
Ursprung:
Wångeneleverna tillhör ett litet domnesticerat släkte ungdomar.
Wångeneleverna härstammar visserligen ifrån de vanliga skoleleverna men efter flera terminer utav isolering och utvecklandet av beteendestörningar har en ny ras utvecklats - Wångenelevius maximus.
Wångenelevius Maximus, eller som de till vardags kallas, lurvpösar har tvingats anpassa sig till Jämtlands hårda klimat och alldeles för feta föda, mycket skolarbete och den oerhörda känslan av utanförskap som deras utvalda boplats i Alsen (se Byhåla) medför.

Miljö:
De bor helst tillsammans i små grottor med tillhörande större gemensamma vistelse områden. Rivaliteten är ofta stor om de bästa "slappar platserna".


Föda:
Wångeneleven är alltid på jakt efter föda och det är en stor del utav deras dagliga rutin. Frukost, lunch och middag äter de tillsammans på fasta tider, annars går de gärna och snokar runt i alla kylskåp de kan hitta. Kanske de hittar något smaskigt. Favoriterna är godis, chips och andra onyttigheter, sallad skyr de.

Utseende:
Utseendet kan variera, längden inte minst men alla har svarta/grå mjusikbyxor och en sunkig mjukiströja eller på sommarn den karaktäristiska blåa sommar pälsen "sommar Wången jackan".
När vintern kommer byter de päls. Den tunna sommar pälsen byts mot en betydligt tjockare blå/gul "jacka", matchande byxor, mössor eller de olikt färgade pannbanden och sm-vantar.


Egenskaper:
Wångeneleverna har lärt sig att tämja vilda hästar som de sedan kör och rider så fort de får tillfälle till det.
De är väldigt anpassningabara, lätt lärda, sociala, omtänksamma, ansvarsfulla, glada men kan bli aggresiva i trängda situationer.

Fortplantning:
De lever sällan i långa par förhållanden. De har utvecklat ökat sexuellt beteende och honorna bråkar ofta om hanarna.
Bara det starkaste överlever och orkar gå kvar i tre år.
Och till sist, när en generation Wångenelever dör ut/försvinner förs "the Wången ways" vidare till nästa generation elever och rasens fortlevnad är säkrad.

/ ur "Info för idioter" av T.L


(rastypisk Wångenelevius Maximus i vinterskrud)Kommentarer

    Kommentera gärna hos mig..
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0