Leksand-Örebro

2-1

57 sekunder tog det innan Örebro hade petat in första målet. Leksand la ett massivt tryck på Örebro men jag tror nästan att målburen var mindre på den här sidan för hur de än gjorde gick pucken alltid 1 cm utanför och när de äntligen hade rätt riktning på pucken stod Örebros målvakt ivägen. Mot slutet av första perioden lyckades då Leksand peta in 2 mål och skaffade sig ett övertag.

Ett övertag som gjorde Örebro irriterade och det gruffades rejält ute på isen under de kvarvarande perioderna. Örebro hade med sig några bussar fans som kämpade för att överrösta Superstars och bitvis var handlade det mer om att förolämpa den andra klacken än heja på sitt lag. Både domaren och Örebros tränare fick sig en skopa av klacken.

Båda lagens målvakter visade upp ett bra spel för målchanser fanns det gott om. När Leksands Grand-Pierre åkte upp bakom örebroarna påminde de mer om ett knattelag i storlek. Hela matchen spelades mest längs sargen, en spelare höll fast en annan, och pucken låg ofta alldeles ensam. Spelarna var överallt utom där de skulla vara.



foto: www.foto-mike.com

Kommentarer

    Kommentera gärna hos mig..
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0