Melodifestivalen deltävling 1

Lite sent men men.


Startskottet för Melodifestivalen 2010 gick förra lördagen i Örnsköldsvik. Ibland undrar man hur vissa låtar egentligen tagit sig till deltävlingarna. Fanns det verkligen ingenting bättre att ta med bland alla 1000-tals bidrag som varje år kommer in.

Ola var helt ok med sin låt Unstoppable, en fortsättning på hiten Natalie. Han har många röster gratis från sin tid i Idol. Det största skämtet under kvällen var pain of salvation med låten road salt..När det var ett Metal band förväntade jag mig någonting i stil med Hard Roc haleluja (Lordi) men så kom det någon långsam ballad istället och den enda i bandet som gjorde nått va sångaren och en kille på piano..De andra var med på scenen eller satt med instrumeten utan att spelka en enda ton de kom till andra chansen! Hur röstar folk egentligen??

Andra artist till finalen blev Salem Al Fakir med låten Keep On Walking en trallvänlig låt som är lätt att kommaihåg och Salem själv ger lite Bollibompavibbar barnprogram, gulligt helt enkelt. Men den sätter sig i huvudet och det är så en vinnarlåt ska vara. Man ska kunna sjunga med!

Till andra chansen gick Jessica Andersson och Pain Of Salvation.

 


Kommentarer

    Kommentera gärna hos mig..
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0