Snabbjobb på banan

I lördags skulle vi köra snabbjobb på travet men jag tror bestämt att fedagen den 13:e var lite försenad för allt gick fel från början.
Det snöade rejält med blötsnö och på bilen var det sommardäck. När vi kom till stallet hade vi punka på ett framhjul. Micke fick komma ut med vinterdäck. När däcken väl var på startade inte bilen batteriet var helt dött. Tiden bara gick och gick tolv kom vi iväg och banan stängde halv 1. Stressigt värre. Lillebror hade inte vaknat på sin bästa sida efter ett varv började han lägga i handbromsen med jämna mellanrum, däremellan gick han lätt 30-35 men så tjurig. Verkar ok ialla fall mot hur han var i Rättvik. Dajm gick ok från början tills han började slå sig då kom den vanliga skuttraven fram igen alltså funkade inte den här balansen heller. Bara att hitta på något nytt. Snöade gjorde det hela dagen för att på kvällen övergå i regn.

Körde intervaller med Luingen han var mycket fin där han pinnade på i 2.50-tempo. Även Ztar fick en körtur idag. Med vagn och han stod upp hela tiden! Lillen är mycket bättre i hoven nu och haltfri så han fick gå ut i hagen han var överlycklig!

Hem sen och titta på travet. Det blev ingen seger 200 för Järvsöfaks den här gången heller. Commader Crowe... 1,18 tror jag första varvet i gulddivisionen gick!

Kommentarer

    Kommentera gärna hos mig..
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0