Tredje gången gillt

Föreläsning i morse med Malin och Mats ett plus för de goda mackorna! Sedan dubbellektion med ettorna fysiologi människa & häst. Full fart in till travet med Spicy och Obbe för att kvala. Samtliga av skolans hästar plockade pengar idag och två klarade kvalet. Tredje kvalet för Spicy och den här gången knallade hon relativy lugnt runt på 1,21 på en 2 sek tung bana med Oskar i sulkyn! En bra kombination med lite utrustningsändringar.

Efter att Maria varit så snäll och sjkutsat oss till donken bar det av hemmåt. Lastade av för att sedan springa bort och ha ett mentorsamtal med föräldrar över telefon. Bara en kvar nu sen blir det jullov på den fronten. Russins ägare var här idag för att rida honom. Han gjorde som när jag körde honom första gången och for iväg i en serie bocksprång som en rodeohäst! Men sen gick det bra. Han åker hem nästa vecka så hoppas jag att han kommer tillbaka efter nyår.

Tema hela förmiddagen imorgon med treorna. Ska försöka få dem att göra klart avelsuppgiften innan de åker hem. Avslutar med årets sista lektion, hästkunskap me tvåorna innan julavslutningen på fredag. Middag imorgon kväll!

Kommentarer

    Kommentera gärna hos mig..
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0