Bokat och klart

Klippte klart Jolex imorse så nu är alla hästarna pälslösa utom Calle då som får behålla sin päls. Körde en tur med Ztar och Affe på förmiddagen. Affe stannade och var allmänt seg men Ztar pinnade på. Hem en sväng sedan ut till stallet igen. En ny tur nu med Busen och Jolex som var pigga. Jolex brösta gick sönder så selen åkte bak över ryggen på honom. Då är det tur att man har snälla hästar selade om i skogen.

Nu är resan till Frankrike bokad fre-ons blir det på Groisbois med Elin! Underbart, förhoppningsvis en sväng till disney world om jag har tur åxå. Boende blir på Grobban. Groisbois en stor travcamp utanför Paris med en travskola Frankrikes Wången fast med ett antal tränare också.

Har även bokat resa och hotell till Norge. Åker direkt ifrån Frankrike till Oslo på onsdagen. Konsert med Alexander Rybak på torsdag och hem på fredag. Ska bli kul att träffa facebookisarna och Matilda då! Biljetten till konserten är köpt!

Fick min nya mobil idag på posten! En försenad julklapp från Fredric. En Sony Ericsson W595 Walkman!


Kommentarer
Postat av: carro

men madde den mobilen e ingen höjdare... ja har en lika dan som nu längre inte fungerar trotts att den bara e knappt etthalvår

2010-01-05 @ 16:43:58

    Kommentera gärna hos mig..
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0