Annas text om klasskampen

Klassmästerskap i trav med NBH11

av: Anna Andersson Och vinnaren är.....
Men ni får först läsa lite mera innan ni får reda på vem som vann. Klasskampen var indelad i tre delgrenar: precisionskörning, praktisk teori och ett teoriprov. Först ut var tävlingsgrenen precisionskörning som gick ut på att ekipagen skulle köra en precisionsbana två gånger på så lika tid som möjligt. Om man råkade köra på en kon så fick man tidstillägg. Vinnare i denna gren blev: Linnéa med ponnyn Qvintus. GRATTIS!

Vinnarekipaget i precisionskörningen
Tävlingsledare Madde
Protokollförare Elisabeth
Banpersonal Lena
Hejarklacksledare Anita
Efter körningen avslutats så serverades det en efterlängtad och välförtjänt lunch. Tror de flesta tyckte att det var skönt att komma in i värmen efter förmiddag ute i snålblåsten (i alla fall vi funktionärer).

Efter lunch var det tags att fortsätta tävlingen med den praktiska teorin. Klassen delades in i två grupper där den ena fick plocka i hop en sele och ett huvudlag på tid. Förutom det så skulle de märka ut selen och huvudlagets delar med hjälp av färdigskrivna lappar. Kan ju säga att man var glad att man inte behövde ut och köra med vissa av selarna ;) Den andra gruppen fick med hjälp av färdigskrivna klisterlappar markera ut hästens delar.


Full koncentration under tävlingen
Tävlingsdelen anatomi
Vinnaren av andra tävlingsgrenen den praktiska teorin vann med halva upploppet och det var: Rebecka GRATTIS!
Rebecka under körningen
Sista tävlingsmomentet under dagen var ett teoriprov med frågor på sånt som eleverna har gått igenom på lektionerna under hösten. När de proven var rättade så visade sig vinnaren vara: Olivia GRATTIS!
Olivia under körningen
När krutlöken hade lagt sig så kunde vi kora en slutgiltig segrare som var: Rebecka
STORT GRATTIS! till henne och till alla andra för en väl genomförd tävling.Även STORT TACK! till Madde också som lagt ner ett stort jobb på planering och förberedelse för att dagen skulle bli så lyckad som möjligt. Nu väntar vi med spänning på de återstående klasskamperna som då kommer att utkämpas inom ridning och körning. 

Kommentarer

    Kommentera gärna hos mig..
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0