Lång kväll i stallet

Idag gick Jobiedix provlopp inne på Romme men han var inte till belåtenhet enligt Claes så vi får kika på vad som kan vara problemet. Trollet fick jogga några varv på banan för att mjuka upp sig lite inför imorgon. Han kändes mjuk och smidig men framförallt lugn. Synd på så tråkigt spår imorgon bara.

Dajmen körde jag i skogen han känns fortsatt fin vilket är skönt med tanke på hans gamla skada. Härnäst siktar vi på start den 18 nov på Romme självklart med Claes Eskilsson i sulkyn, ändra aldrig på ett vinnande koncept!

Lillebror fick ut och jogga lite i skogen han också. Känns pigg och framåt hoppas det nya träningsupplägget kan inverka positivt på hans humör.... Nu är racingskorna ditslagna på Luring så då är det bara att hoppas på det bästa! Ryktet säger att det kommer stå något om honom i Travronden imorgon så håll utkik!

Sedan var det packning inför starterna och tvättning av grejor innan det var dags att fodra och åka hem. Imorgon är det anmälan till Gävle håller tummarna att Lillebror kommer med!

Kommentarer

    Kommentera gärna hos mig..
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0