föreläsning och monté

Under tisdag förmiddag fanns Hans G Lindskog och Anders Lindqvist på plats för att föreläsa för hela skolan. Hans G berättade om travets historia ända tillbaka i början på 1900-talet och tog oss igenom viktigs ögonblick som tex bröderna Nordin, Ina Scot, Stig H Johansson mm. Väldigt intressant. Hela tiden fick Anders kommentera vart han befann sig i sin karriär i förhållande till travets utveckling.  De hade säkert kunnat prata hela dagen men vi brät till lunch.

FKT är på plats för sina sista veckor. Det var riktigt kul att träffa Basse, Kim, Adde, Andreas och Rickard igen. Alla gamla skolkamrater. Adde och jag gick i samma klass här på Wången.

På eftermiddagen hade jag först en samling med treorna för att ge tillbaka lite arbeten innan de sticker på påsklov. Sedan fortsatte vi med montélicensutbildningen. 9 ekipage denna gång det vat mycket men efter teorigenomgången kom vi ut på banan och efter 4 starter gick loppet. Det gick väl sådär men förhoppningsvis blir det bättre framöver med mer rutin.

Körde intervaller med Russin på eftermiddagen. Han fick en murphy på sig för första gången och var mycket upprörd över detta. Tyvärr tappade han en sko i 4:e intervallen så då var det bara att åka hem. Han tar inte i någonting och ändå knallar han 2.20-2,30 tänk om han kunde ta i lite.

Åkte in till stan för att hämta lite böcker och handla. Amanda, Elin O och Elsa åkte med för att de skulle vara hårmodeller. Det tar högst en timme sa de.... Sedan ringde de och sa att det skulle ta lite längre tid... Så jag åkte tillbaka till wången istället. Lämnade 18.30 hämtade 00.30!!! Lite längre tid ja...

Kommentarer

    Kommentera gärna hos mig..
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0