Tävling dag 2

redan kl 8 på tisdag morgon skulle tävlingarna börja. Så det blev en tidig morgon då stugorna skulle städas också.
Dagen började med teoridelen. Omvårdnad, träning och Anatomi & Fysiologi. Teorin gick inte toppen så vi låg 3:a inför ponnyloppet med Uddetorp i täten. Enda chansen till seger var om Jessica vann och Uddetorp blev diskade ungefär som förra året då vi inte kunde förlora förutom om vi blev diskade...

Ponnyn Jessica fått tilldelad sig hette Scot Junior. En ponny från Färjestad som verkade travsäker och jämn med ett rekord på 2.09. Efter en bra start plockade ekipeget meter för meter. Men i täten hade Sofia från Sunsvalls Praktiska fått fart på sin häst och trots att Scot Junior gick 2,04 räckte det bara till en andra plats slagen med huvud.

 

Detta gjorde att Uddetorp vann hela tävlingen mycket välförtjänt, de var grymma på teorin. Wången kom 2:a 1 poäng före Sundsvalls Praktiska som var med för första gången.

Efter lunchen och prisutdelningen bar det av hemmåt igen. Ca 80 mil skulle avverkas och det var många minibussar på vägarna. Rättvik träffade vi på många gånger.... Stopp i Lindesberg, Borlänge och Sveg innan vi slutligen anlände till Wången.

Jag hade riktigt kul på resan och det var en underbar klass att åka med. Vi hade det så kul i min bil även om det var en lång väg att åka!! <3

 

Bilderna kommer från Jessica Gustafsson, Anna Norrenge och Linda Olofsson

Kommentarer

    Kommentera gärna hos mig..
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0