Halloween

Började dagen i stallet med att släppa ut Evves häst och sedan Spicy efter att jag kämpat med broddarna som var riktigt svåra att få tillbaka efter kvalet. Spicy var ruggugt pigg när jag släppte ut henne.



Åkte in till stan för att hämta Pär. Var först och handlade godis på Ica Maxi, 2 kg för 38 kr, billigt! Sedan till tågstationen där Pär "nästan blivit ihjälslagen" som han sa, när det egentligen var busschaffören som hade klämt honom med bagageluckan, så nästan ihjälklämd var nog mer passande ;). Sedan vidare till Willys för Pär skulle handla halloween middag till sig, anna och mickan fast hälften blev nog inte handlat... Stopp på Maxi på vägen hem igen och ytterligare 2 kg godis somm Anna fick för hundhjälpen! Hem och se på slutet av travet men då hann de inte visa loppet pga materialfel... Tillbaka till stallet och ta in hästarna innan det blev sammandraget från travet.

Commander Crowe vilken häst! det ser bara ut som om han luffsar när han springer i 12-fart! Adielsson hade en bra dag på jobbet 3 segrar.

Nu är det bara att vänta på körslaget uppladdat med godis och dricka!

Kommentarer

    Kommentera gärna hos mig..
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0