Oturs dag

Det verkar vara en vecka då mycket går på tok. Igår blev combin påkörd. Idag trillade Sara i trappen och gjorde illa foten ambulansen fick komma, Alicia sprängde grinden och Carro gjorde illa handen och hamnade på akuten. Så mitt råd är stanna inne!

Lärarmöte i morse blev lite avbrutet. Fika med en redovisning av vad Wångenelever har gjort efter studenten. Tror det var ca 86 % av de svarande (68 st 44%) som inte hade varit arbetslösa en dag sedan studenten. Det är helt ok.

Sedan full fart till mentor tiden med tvåorna som var tillbaka efter praktiken. Samtidigt som jag fick ordna någonting till lektionen efter då de skulle haft Sara. Några minuter efter var det full fart mot ettornas klassrum för läxförhör om tandens uppbyggnad och funktion. Sedan startade vi upp ett gemensamt grupparbete om 4 olika ämnen inom fysiologi som ska pågå fram till jul.

Projektmöte med Paulina och Catja idag innan det var dags för lektion med treorna. De hade Intro avel med Sara förra gången så idag fick de börja med en fortsättningsuppgift från praktiken från tanke till unghäst. De ska helt enkelt förklara hur de tänker från de väljer sto tills det står en ettåring i hagen.

Hade stalltiden med ettorna under eftermiddagen. Ska då se till att de tar hand om sina passhästar och sköter jouren. Det har regnat och stormat precis hela dagen fruktansvärt kallt och blött. För inte tala om hur hagarna ser ut! Ingen körning idag!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Sitta på akuten hela natten,rättare sagt 11timmar va inte de roligaste!

2009-11-27 @ 23:03:10

    Kommentera gärna hos mig..
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0