Natten går tunga fjät

Idag var det dags för Julshow. Efter gårdagen så var man lite orolig över utgången. Och det började bra tre som trillade av inom loppet av 10 min! När det var dags för vårat agillity nummer hade Tias planerat ett eget nummer för när vi skulle börja hade hon inte en tanke på rätt håll utan hon tog sikte på en kon som hon sprang omkring med. Jessica och Niki fick istället försöka ta sig igenom banan men det var väl mest Jessica som hoppade! När Tias väl hade kommit på andra tankar tog hon sig runt banan också. Kadriljen såg bra ut idag och det var skönt att de skärpte till sig när det verkligen gällde.

Luciatåget blev bättre än igår och jag gillade effekten med de svarta tärnorna som sedan blev vita, annorlunda! Och Jas med Benjamin vid tömmarna och Billy och Pernilla på flaket som staffan stalledräng var oslagbara! Niki hade bestämt att hon fått nog av ridning och ålade sig helt enkelt av hästen!


Tias har sin egna show


Niki var tågets sötaste tomte!

Fotona är lånade av Anna Malmqvist


Kommentarer
Postat av: Anne

Hi hi .... :-) Julshowen var suverän, mycket fart och fläkt ;-) ... och det var det jätteskönt att få skratta lite när Tias bestämt hämtatde en kon för att göra en egen show ! Bra gjort allihop, härligt med lärare och elever som bjuder på sig själva. Ser fram emot nästa års show & julbord.

2009-12-14 @ 11:49:36

    Kommentera gärna hos mig..
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0